Madkampen.dk » Ingredienser » Tilbehør:

Opskrifter på mad med Tilbehør:

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Tilbehør: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Panang Kylling

    Til 4 personer. Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg dem i en wok med lidt olie. Tag kyllingen op, og læg den til side. Tag herefter 5 spsk olie, og steg karrypastaen heri. Mix det godt sammen, til det ikke klumper mere. Tils...


  2. Kylling med Ferskner & Karry

    Find et ildfast fad. Skær fersknerne i både (4 pr. halve fersken), og beklæd bunden af fadet med disse, drys med salt og peber. Varm olie op i en pande, og brun kyllingebrysterne lidt i det, og læg dem så oven på fersknerne. Kr...


  3. Valhallas Spidskålsgryde

    Svits baconstykkerne i en gryde (tilsæt evt. lidt pølsestykker). Tilsæt karry, salt og peber. Brun kødet i gryden. Snit kålen fint og tilsæt den. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver eller tern, og hæld dem i gryden...


  4. Tacotærte

    Steg oksekødet i en smule olie i en gryde sammen med tacokrydderiet. Hæld en øl ud over kødet, så det kan trække ind i kødet. Læg en tortilla i et ildfast fad. Fyld den med kød, hakket løg, hakket tomat og revet ost. Læg...


  5. Amerikanersuppe med Bacon & Ost

    Til 6 personer. Steg baconskiverne sprøde i en stor gryde. Lad det dryppe af på køkkenrulle. Brun oksekødet i det overskydende baconfedt. Når det er brunet, lav en fordybning i kødet. Tilsæt 2 spsk smør og lad det smelte. ...


  6. Drømmekage med Nøddetop

    Tænd ovnen på 175°C. Lun smør og mælk op - lad det køle lidt af. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Pisk æg, sukker og vanillekorn til en meget tyk snaps. Bland mel og bagepulver og vend det i æggesnapsen skiftevi...


  7. Rabarber Crumble med Mandler

    <b>Tilbehør:</b>

    Skær margarinen i tern, og hæld dem i en skål sammen med resten af ingredienserne til dejen. Smuldr dejen sammen til små klumper. Skær rabarber i 1 cm stykker og vend dem med sukker, vanille og Maizena. Kom stykkerne i et smurt ildf...



  8. Blomkålssuppe med Bacontern

    Til 4 personer. Skyl blomkålen og del den i små buketter. Skær stokken i tynde skiver. Sautér løget i olien, til det er klart. Skru op for varmen og lad blomkålen stege med i 5 minutter under omrøring. Hæld bouillon på ...


  9. Hamburgerryg i Fad

    <b>Tilbehør:</b>

    Skær hamburgerryggen i bøffer af ca. 1 cm tykkelse. Krydr begge sider med salt og peber. Lad dem stege af på en pande med lidt fedtstof i, til de har fået en smule stegeskorpe. Rist champignonerne af. Rist tomatpuréen af på pand...



  10. Bamsebøf

    Rør kødet sammen med salt, peber, kartoffelmel og 1 dl af fløden. Smelt smørret i en pande. Fordel farsen i panden og tryk den ud til en stor bøf. Steg bøffen i ca. 4 minutter. Del bøffen i 4 dele og vend dem. Steg i yderligere...


  11. Hokkaidosuppe med Hvidløg & Fløde

    Tænd ovnen på 200°C. Pil løget og skær det i grove tern. Pil hvidløgsfedene. Vask hokkaidoen grundigt, da du skal bage den med skræl. Halvér den og fjern kernerne med en ske. Skær hokkaidoen i grove tern. Kom løg, hvidlø...


  12. Gulerodssuppe med Linser

    Til 4 personer. Kartofler, gulerødder og løg skrælles, skæres i mindre stykker og svitses i olie. Tilsæt bouillon, salt, peber og timian og lad grøntsagerne koge i ca. 15 minutter. Purér suppen i en blender eller foodprocess...


  13. Mørbradgryde a la Fidde

    Skær mørbraden ud i 6-8 skiver og krydr dem med salt og peber. Svits baconternene på en pande og læg dem derefter til side. Svits løg og hvidløg i baconfedtet i et par minutter ved middelvarme. Tag løgene af, og tilsæt evt. li...


  14. Gazpacho

    <b>Tilbehør:</b>

    Skold og flå tomaterne. Skær dem i mindre stykker. Skær agurkerne i kvarte og fjern kernerne. Skær dem derefter i mindre stykker. Rens peberfrugten og skær den i mindre stykker. Hak løg og hvidløg groft. Hæld alle ingred...



  15. Tacotærte

    Mal mandlerne til mel i en foodprocessor og bland melet med loppefrøskaller, smør, æg og salt. Smør en springform med smør og try dejen ud i formen. Prik nogle huller i den med en gaffel og lad bunden hvile i køleskabet i ca. 30 mi...


  16. Pølsesovs med Ris

    Til 6-8 personer. Steg baconternene næsten sprøde, og tilsæt løg (skåret i tern) samt pølser skåret i mundrette stykker. Lad det simre i 5-6 minutter. Rør rundt ind imellem. Smag til med salt og peber. Tilsæt tomatpuré, m...


  17. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  18. Hurtig Kyllingesuppe med Rosinsalsa

    Hæld suppen i en tykbundet gryde. Bring suppen i kog under omrøring. Tilsæt herefter wokblandingen og kylling (skåret i mundrette bider) og lad suppen koge ved jævn varme i ca. 5 minutter. Stadig under omrøring. Smat eventuelt s...


  19. Alt i Et Fad - Oksekød & Peberfrugt

    <b>Tilbehør:</b>

    Rens og skær peberfrugterne i tern, og læg dem i bunden af et ildfast fad. Steg baconternene, lad dem dryppe af på fedtsugende papir, og fordel dem derefter over peberfrugterne. Svits oksekødet og fordel det over peberfrugt og bac...



  20. Kong Frederiks Livret - Fiddes Livret

    Til 2 personer. Steg pommes frites i ovnen efter anvisningen på pakken. Skær kødet i små tern, og steg dem i en gryde sammen med løg og karry. Tilsæt herefter paprika, fløde, engelsk sovs og ketchup og lad det simre ved sva...


  21. Bagte Rodfrugter med Bacon

    Til 4 personer. Skræl og skær rodfrugterne i stave. Kom baconternene i en lille bradepande og stil den på ovnens rist. Fordel rodfrugterne på en plade med bagepapir. Stik timiankvistene ned mellem rodfrugterne og drys med salt....


  22. Lækker Butter Chicken

    Til 4 personer. Skær kyllingefileterne i mundrette tern. Blend yoghurt, chili, nellike, spidskommen, kardemomme, gurkemeje, ingefær, garam masala, hvidløg og tomater sammen til en sauce, som hældes over kyllingestykkerne. Lad kyll...


  23. Junglekylling

    <b>Tilbehør:</b>

    Skær kyllingefileterne i strimler. Vend kyllingestrimlerne i en pose med karry, salt og peber. Smelt smørret på en pande, og brun kyllingestrimlerne i ca. 3 minutter. Rør fløde og fond i og lad retten koge i ca. 4-7 minutter m...



  24. Blomkålsgratin med Skinketern

    Til 4 personer. Del blomkålen i buketter, og kog dem i vand tilsat salt i ca. 4 minutter. Hæld blomkålen til afdrypning i en sigte. Skær skinken i tern. Kom mel og 1½ dl af mælken i en gryde. Pisk det til en jævning. Tilsæt...


  25. Vinter Cæsar-Salat

    Til 2 personer. Tænd ovnen på 220°C. Steg kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt. Dryp rugbrødet med olie og salt og bag det sprødt i den varme ovn i ca. 7-10 minutter. Skyl og skræl gulerødder og...